Guide for å finne de perfekte festkjolene

Festkjoler for festlige anledninger

Innebærer den kommende sesongen en rekke festligheter, men du vet faktisk ikke helt hvor du skal begynne når det kommer til å kjøpe festkjoler? Hvis du kan kjenne deg igjen i dette scenariet, anbefaler vi at du leser videre her.

Ja, våren og sommeren betyr ofte massevis av herlige festligheter, og selvfølgelig vil man være festlig kledd. Vi forstår at det kan være en overveldende oppgave å finne en festkjole, siden utvalget er stort og man samtidig kan føle et press for å finne den perfekte kjolen som passer helt. Derfor gir vi allerede her fra starten et godt tips…

Handle blant dine favorittmerker

Du kjenner allerede til merket og deres størrelser, så hvorfor ikke kjøpe en fin festkjole der? Og hei, da sparer du definitivt mye tid.

Handle på et sted der du føler deg trygg

Vi anbefaler alltid at man handler på et sted der man vet at man kan få den hjelpen man ønsker. Når man blir guidet og inspirert, hjelper det ofte en god del på veien mot en stilig og ønsket look. Molly&My er et online shoppingunivers for kvinner, som hver dag står klare til å hjelpe, inspirere og guide deg. Utvalget av festkjoler er bredt, så du vil definitivt kunne finne din neste festkjole her.

Å finne en festkjole handler i stor grad også om formalitet. Er det snakk om en gallatema eller er det en hagefest? Når du har det klart for deg, kan vi snevre inn utvalget litt mer. Din kroppsbygning bør også tas i betraktning. Derfor må du nå bestemme om du vil ha en lang kjole, kort kjole, hvit kjole eller kanskje en enkel sommerkjole?

Liker du lange kjoler?

Lange kjoler passer oftest for de formelle anledningene, enten det er en fin bursdagsfest, bryllup eller cocktailkveld. Det finnes et hav av vakre lange maxikjoler og midikjoler. Du kan begynne å se på merker som Karmamia, Co’couture og Y.A.S.

Er du høy eller har lange ben, er maxikjoler et perfekt valg for deg. Har du kortere ben, er midikjoler et godt alternativ, så du kan fortsatt være formell uten at kjolen tynger deg ned.

Liker du korte kjoler?

Korte kjoler er absolutt også festlige og veldig vakre. Hvis du vil ha en utrolig stilig kort festkjole, kan du trygt se på RAVN RAVN, Neo Noir og Noella. Alle tre merker designer de mest fantastiske og detaljerte kjolene. Perfekt for enhver festlig anledning.

Uansett anledning handler det om at du føler deg komfortabel i klærne. En god utstråling er alltid den beste accessoiren.