Været på spansk

været på spansk Flashcards | Quizlet

Det er dårlig vær. Image: Hace mal tiempo. Hace sol. Det er sol. Image: Hace sol. Hace viento. Det blåser. Image: Hace viento. Hace calor. Det er varmt.

Lær spansk :: Leksjon 21 Sesonger og vær – LingoHut

Spansk ordforråd :: Sesonger og vær … Hvordan er været? ¿Qué tiempo hace? … Hva er temperaturen? ¿A qué temperatura estamos? … Your browser can’t play this …

Grammatikk – Vamos 1 – Cappelen Damm

Vamos 1 – versjon 2: 7. Vamos de excursión

Når man snakker om været på spansk bruker man verbet hacer – å gjøre. ¿Qué tiempo hace hoy? Hvilket vær er det i dag? Hace mal tiempo. Det er dårlig vær.

Været – 7Linguis

7Linguis – Været

Været (El tiempo). Nedenfor ser du hvordan å beskrive været i Spansk. For å skjule oversettelse, klikk på knappen ‘Skjule’. Å vis oversettelsen klikk ‘ …

SPANSK-vær Flashcards | Chegg.com

SPANSK-vær… ; Hace sol. det er sol ; Hace viento. Det blåser ; Hace frio. Det er kaldt ; Hace calor. Det er varmt ; Hace buen tiempo. Det er fint vær.

vær på spansk | Bokmål-spansk oversettelse – DinOrdbok

Vi har fire oversettelser av vær i bokmål-spansk ordbok med synonymer, definisjoner, eksempler på bruk og uttale. Bokmål. Spansk.

Spanske væruttrykk – Speak Languages

Været. Her er noen spanske fraser du kan bruke når du snakker om været. ¿còmo està el tiempo? hvordan …

Hace buen tiempo – Mæla ungdomsskole

forstå tilpassede tekster om været – de spanske navnene på ulike værtyper – bruke verbtiden gerundium – bruke verbtiden framtid (ir + a + hovedverb)

Natur og vær på spansk – Pinhok Languages

Natur og vær på spansk | Pinhok Languages

Mange aktiviteter er avhengig av været. For å forstå den lokale spanske værmeldingen har vi laget en liste over spanske ord for vær og natur for deg.

Keywords: været på spansk