Slik finner du den perfekte julegaven til dine ansatte

De fleste internettselskaper tildeler nå noen ganger ulike leveringsutgaver. En hit i disse dager er å få den sendt til en pakkebutikk, hvor det er veldig fleksibelt å kunne hente bestillingen når det passer deg. Metoden er derfor ganske praktisk, og ofte også den mest prisbevisste leveringsversjonen.

Du kan også prøve å få varene levert til din leilighet eller hjemme eller til din arbeidsplass. Dessverre viser fraktmetoden seg å være litt dyrere, men til og med veldig enkel. Den rimeligste løsningen vil imidlertid utvilsomt være å hente varene selv, noe som avhenger av at du er i kort avstand fra nettbutikkens lager.

Antall leveringsdager kan vise seg å være virkelig avgjørende om du trenger dine nye varer umiddelbart, og her er det helt sentralt at du ser estimert leveringsdato på den aktuelle varen.

Mange nettselskap garanterer 1 hverdags levering på mange varenumre, noe som imidlertid krever at bestillingen legges inn før et fastsatt tidspunkt, slik at de er garantert å få bestillingen sendt før lagerpersonalet drar kl. hjem.

Leveringstid er selvfølgelig ekstremt viktig

I dag er det ekstremt enkelt for forbrukere å sammenligne priser (via f.eks. PriceRunner) på flere nettbutikker og med det motivet har mange e-butikker har blitt tvunget til å senke salgsprisene på en rekke av deres varer – for barn, og også for kvinner og menn – enormt, og til og med noen ganger gi gratis frakt.

Det kan tross alt vise seg å være lønnsomt å sjekke noen nettbutikker for tilbud før du bestiller, slik at du er trygg på å få den billigste prisen.

Man skal ikke undervurdere at dersom en nettbutikk tilbyr varene sine for salg for en salgspris som kan virke ekstremt gunstig, bør det i noen tilfeller være et symbol på en bedragersk internetthandler. Betalinger med kort er imidlertid omfattet av en regel som hjelper deg mot falske internettselskaper.

Før folk handler på en e-handler må du sette deg inn i nettbutikkens vilkår og betingelser, men dette er ofte et omfattende prosjekt.

av fagfolk som er godt kjent med reglene. I tillegg får du en snarvei til hjelp dersom du får problemer som følge av shoppingen din.

Sett av fagfolk som er klar over gjeldende vilkår

Trustpilot gir flere utmerkede muligheter til å se en stor del av andre kjøperes synspunkter, og på grunn av dette anbefaler vi at du undersøker online butikkens anmeldelser før du kjøper.

Facebook tilbyr også et bredt spekter av tiltalende metoder for å bli kjent med nettbutikkens kundefokus. I tillegg ser vi en rekke nettbutikker som tilbyr kunder å lage en vurdering av sin kjøpsopplevelse, som også kan brukes til å vurdere tidligere kunders erfaringer.

Nettstedet er annonsefinansiert. Vi hjelper flere nettbutikker der vi viser frem produktene deres, og samler inn provisjon hvis den besøkende vi videresender fullfører en transaksjon.

Kunnskap om varer og nettbutikker oppdateres fortløpende, men vi kan ikke garantere mot endringer som kan ha blitt gjort siden siste oppdatering av viste data.