Romsdalseggen camping

Romsdalseggen Camping – Facebook

På Campingportalen finner du oversikt over alle norske campingplasser, også de som tilbyr sesongplass/helårsplass. Vi legger jevnlig ut nyheter og …

Romsdalseggen Camping (Isfjorden) – Booking.com

Romsdalseggen Camping (Isfjorden) – oppdaterte priser for 2023

Romsdalseggen Camping het tidligere “Isfjorden Feriesenter”. Nå har stedet fått nye eiere, nytt navn – og vi pusser opp og utvider.

Romsdalseggen Camping ligger i Isfjorden, og har en hage og terrasse.

Romsdalseggen — Åndalsnes Camping

Romsdalseggen Camping har egne parkeringsplasser der gjester som kommer med egen bil kan parkere. Parkering er gratis for gjester. PÅ KARTET. Utforsk nabolaget.

ROMSDALSEGGEN CAMPING (Isfjorden, Norge)

ROMSDALSEGGEN CAMPING (Isfjorden, Norge) – Campingplass – anmeldelser og prissammenligning – Tripadvisor

Romsdalseggen Camping / Isfjorden Feriesenter. 4,0. (146). Veibeskrivelse. Nettsted. Bestill et rom. Oversikt. Priser. Anmeldelser.

Romsdalseggen Camping, Isfjorden: Se 16 reiseanmeldelser, 35 objektive bilder og gode tilbud for Romsdalseggen Camping, vurdert som nr. 2 av 5 temaovernattinger i Isfjorden og vurdert til 3,5 av 5 på Tripadvisor.

HOTEL ROMSDALSEGGEN CAMPING ISFJORDEN (Norge)

°HOTEL ROMSDALSEGGEN CAMPING ISFJORDEN (Norge)- fra NOK 693 | iBOOKED

Romsdalseggen Camping – Romsdalseggen Camping Hotell Isfjorden, som ligger 4.3 km fra Mjølvafjellet tilbyr gjestene gratis parkering og en terasse.

Romsdalseggen Camping – Campingportalen.no

Romsdalseggen Camping – Campio.no – Finn og bestill camping

Romsdalseggen Camping het tidligere “Isfjorden Feriesenter”. Nå har stedet fått nye eiere, nytt navn – og vi pusser opp og utvider. Vi gleder oss til å være ditt utgangspunkt for et herlig opphold i og rundt Romsdalen. For oss er det viktig å tilby det du trenger, til riktig pris. Vi tilbyr enkle og rene hytter. Fine rom. Koselige teltplasser. Et godt anlegg for med dusj og wc. Felles kjøkken. Og nytt av året: alle våre gjester får tilgang til trådløst internett. Vår filosofi er at du og dere skal kunne nyte oppholdet i området vårt uten å måtte være redd for at kostnadene løper løpsk. Vi ønsker derfor å være et rimelig alternativ som mange vil bruke. Hos oss må du gå rett over plena for å dusje, men da kan vi også tilby deg en sosial og koselig campingplass, der både betjening og gjester har smilet på lur. Trenger du bilskyss til å komme deg på fjelltur, så er vi behjelpelig med det. Trenger du å bli hentet på toget? Bare avtal på forhånd, så kommer vi. Vi som eier og driver Romsdalseggen Camping heter Moka og Tore Nybo. Vi setter service i høysetet, og er avhengig av at du som gjest hos oss trives. Vi håper du vil snakke fint om oss til andre, det setter vi stor pris på.

Romsdalseggen Camping Isfjorden Norge – Hotelltilbud i siste …

Romsdalseggen Camping / Isfjorden Feriesenter – Google

Keywords: romsdalseggen camping