Nordlysvarsel yr

Nordlysvarsel på Yr – Yr hjelp og informasjon

Nordlysvarselet viser deg mulighetene for å se nordlys opptil 3 dager frem i tid der du befinner deg. Sjekk ut nordlysvarselet under…

Nordlys – I nærheten – Yr

Dagens varsel for UV, nordlys, luftforurensing og pollen. Værobservasjoner siste 24 timer og badetemperaturer i nærheten av Nordlys.

Nordlys – Langtidsvarsel – Yr

Natt: lett sludd · Morgen: snøbyger · Ettermiddag: skyet · Kveld: skyet.

Nordlysvarsel – Nordlyset akkurat nå og frem i tid

Lurer du på om det er eller vil bli nordlys i dag? Hos nordlysvarsel.com finner du svar på alt du måtte lure på om nordlyset.

Skal du jakte nordlys? Nå kommer en helt ny … – NRK

14. okt. 2021 — Yr lanserer nordlysvarsel i løpet av høsten 2021. … Han kaller seg selv en nerd når det kommer til nordlys og nordlysdata.

Gjett hva! Nå har vi fått nordlysvarsel inn på Yr Det betyr at du …

Nordlys – TV2.no

I områdene fra Tromsø og sørover til Trondheim vil nordlyset være synlig i. Vis skydekke. Nordlys i dag kl. 21-01. Stor nordlysaktivitet. I områdene fra Tromsø …

TV 2 er Norges beste nettsted for nyheter, sport, underholdning, vær, tv-guide og video.

Nordlys – TV2.no

Nordlysvarsel – Apper på Google Play

Ønsker du varsling ved nordlys? Denne appen bruker Google Cloud Messaging for å fortelle når det kan være mulig å se nordlys.

Motta varsling på mobilen når det er mulig å se nordlys.

Nordlysvarsel – Apper på Google Play

Yr.no på Instagram: “🥁🥁 … Gjett hva! Nå har vi fått nordlysvarsel inn på Yr ✨ Det betyr at du kan se om det er nordlysaktivitet der du befinner deg 😍 Du ser sannsynligheten for at du vil se nordlys basert på mengden skyer og nordlysaktivitet i området. Det er beregnet i en såkalt Kp-indeks. De siste dagene har det vært mulig å se nordlys også i Sør-Norge, bare se på dette nydelige bildet fra Sjusjøen. Sjekk om det er mulig å se nordlys der du bor på Yr, du finner varselet under fanen “I nærheten” i Yr-app-en. Og du: Ta gjerne med kamera og del bilder med oss 📸💫 Foto: @villanordheim”

1290 Likes, 7 Comments – Yr.no (@yrbilder) on Instagram: “ … Gjett hva! Nå har vi fått nordlysvarsel inn på Yr ✨ Det betyr at du kan se om det er…”

1,290 Likes, 8 Comments – Yr.no (@yrbilder) on Instagram: “🥁🥁 … Gjett hva! Nå har vi fått nordlysvarsel inn på Yr ✨ Det betyr at du kan se om det er nordlysaktivitet der du befinner deg 😍 Du ser sannsynligheten for at du vil se nordlys basert på mengden skyer og nordlysaktivitet i området. Det er beregnet i en såkalt Kp-indeks. De siste dagene har det vært mulig å se nordlys også i Sør-Norge, bare se på dette nydelige bildet fra Sjusjøen. Sjekk om det er mulig å se nordlys der du bor på Yr, du finner varselet under fanen “I nærheten” i Yr-app-en. Og du: Ta gjerne med kamera og del bilder med oss 📸💫 Foto: @villanordheim”

Keywords: nordlysvarsel yr, yr nordlys, nordlys varsel yr, yr nordlysvarsel, yr nordlys app, nordlys yr, yr nordlys varsel