Magalaupe camping

Camping | Magalaupe | Oppdal

Magalaupe camping startet allerede i begynnelsen av 1960 tallet, pr i dag har vi 10 hytter i forskjellige størrelser.

Magalaupe camping startet allerede i begynnelsen av 1960 tallet, pr  i dag har vi 10 hytter i forskjellige størrelser.

Magalaupe Camping (Oppdal) – oppdaterte priser for 2023

Magalaupe Camping i Oppland er omgitt av natur, og ligger 13 km fra Hovden-expressen og Hovdenheisen. Avgiftsfri privat parkering tilbys på stedet.

Magalaupe Camping | NAF Camp

Gode fiskemuligheter. Fint turterreng. Moskussafari i Dovrefjell nasjonalpark. Plassen ligger i nærheten av severdigheten, Magalaupe Jettegryter. Tømmeanlegg for buss og caravan. Gullvasking og seterb

Magalaupe Camping – Oppdal – Visit Norway

Magalaupe Camping | Camping | Oppdal | Norway

Magalaupe ligger omgitt av vakker natur og like ved elva Driva. Campingplassen er et perfekt utgangspunkt for å besøke Dovrefjell Nasjonalpark, med de turmulighetene det gir både sommer og vinter. Vi kan tilby oppstillingsplasser for bobiler, caravan og telt. 10 hytter, fra små enkle til store firestjerners hytter med 2 soverom, stue, fullt utrustet minikjøkken, dusj, WC, hems og veranda. Alle hyttene har innlagt vann. ​​​​​​ ​​​​Campingplassen har også felles sanitæranlegg med 2 felleskjøkken/vaskerom, felles tv-stue/cafe, galleri i resepsjonen og en liten lekeplass. Hos oss kan du bestille moskusguide med lang erfaring for trygt å kunne besøke moskusen som ferdes på Dovrefjell. På sommerstid kan du også besøkeattraksjonen Magalupet jettegryte, kun 5 minutter spasertur fra plassen. Magalaupe Camping ligger ved E6 ca.12 kilometer sør for Oppdal sentrum. Følg skilting til Magalaupet camping.

Magalaupe Camping Oppdal Norge – Agoda

Magalaupe Camping, Oppdal, Sør Trondelag, Norge

Magalaupe Camping, Oppdal, Sør Trondelag, Norge – MT Campings Noorwegen

Liten campingplass nær E6, rett sør for Oppdal ved elven Driva. Muligheter for moskus-safari. God valuta for pengene.

Magalaupe Hytte og camping | Oppdal – Facebook

MAGALAUPE CAMPING (Oppdal, Norge) – Anmeldelser

MAGALAUPE CAMPING (Oppdal, Norge) – Campingplass – Anmeldelser – Tripadvisor

Magalaupe Camping, Oppdal: Se 17 reiseanmeldelser, 11 objektive bilder og gode tilbud for Magalaupe Camping, vurdert som nr. 1 av 7 temaovernattinger i Oppdal og vurdert til 4 av 5 på Tripadvisor.

Keywords: magalaupe camping