Levanger camping

Levanger Camping Familiecamping i sentrum

På Levanger Camping har vi 132 oppstillingsplasser for campingvogn, bobil og telt. Samtlige plasser har mulighet for strømtilkobling.

På Levanger Camping har vi 132 oppstillingsplasser for campingvogn, bobil og telt. Samtlige plasser har mulighet for strømtilkobling. Det er også lagt opp trådløst internett på området.

Levanger Camping – Campingportalen.no

Campingplasser i Levanger: Se anmeldelser fra reisende, bilder og gode tilbud på campingplasser i Levanger, Norge på Tripadvisor.

Levanger Camping – Visit Norway

Levanger Camping | Camping | Levanger | Norway

Levanger Camping, Levanger: Se 10 reiseanmeldelser, objektive bilder og gode tilbud for Levanger Camping, vurdert som nr. 2 av 3 temaovernattinger i …

Helårsåpen campingplass med vakker beliggenhet like ved Trondheimsfjorden og sentralt i forhold til Levanger sentrum. Det er store områder for fritidsaktiviteter i umiddelbar nærhet. Idrettspark med tennisbaner finner du rett ved plassen. Sandvollybane, utegrill og lekeapparater finnes også. HYTTER Våre hytter har to soverom med køyeseng, åpen stue/kjøkken-løsning og bad med wc og dusj.  Bad med dusj og WC og kjøkken/oppholdsrom i alle hyttene. Utstyrt for selvhushold og og har fullt utstyrt minikjøkken med blant annet kokeplater, microbølgeovn, vannkoker og kaffetrakter. Det finnes også tv og trådløst internett i hyttene. BOBILOPPSTILLING/TELT 132 oppstillingsplasser for campingvogn, bobil og telt. Samtlige plasser har mulighet for strømtilkobling. RESEPSJON Ved innkjøringen av campingen finner du resepsjonen. Her tilbyr vi et lite utvalg av kioskvarer, drikkevarer og iskrem. De trivelige resepsjonistene, står klare til å bistå inn- og utsjekk, tilby forfriskninger, samt gi råd til hva som finnes å gjøre på Levanger. Du finner også et utvalg av gratisbrosjyrer. SANITÆRANLEGG Sanitærbygg med flere baderom med dusj/WC, et HC-baderom. Vaskerom med to vasekmaskiner og en tørketrommel Felleskjøkken med oppholdsrom. Tømmestasjon for toalettkassett finnes ved sanitærbygget, tømmestasjon for spillvann finnes rett på utsiden av campingen og tre stk vannpåfyllingsstasjoner finnes rundt om på området. AKTIVITETER – Levanger og campingen har store områder for fritidsaktiviteter, naturopplevelser og  bademuligheter. Utegrill og sittegrupper disponibel for gjestene. Barnevennlig område. Fritidspark ved campingen med bla. tennisbaner, skatepark og sandvolleyballbane – Fiskemuligheter i fjorden og laksefiske i Levangerelva. – Levanger bowling er 20 meter fra campingen. – Stadionparken – Levanger leke – og aktivitetspark – Mange sentrumsnære turstier – info tavle finner du ved Stadionparken like ved Levanger sykehus – Sjekk ut.no for flere vandreturer i Levanger – Levanger kommune har unik fjellflora og fauna: Her kan spesielt nevnes Øvre Forra Naturresrvat og Frolfjellutstillinga på Skallstuggu.   HANDEL OG RESTAURANTER Levanger har lang tradisjoner som handelssenter. – Kort avstand fra Levanger sentrum og Magneten shopping senter. – Et stort utvalg av gode restauranter i Levanger sentrum, på Magneten og på Moan. – Martnatradisjonen i Levanger er av de eldste og beste i hele landet. Det gjennomføres 3 store martna-arrangement i året: Marsimartnan, Levangermartnan i august og Førjulsmartnan i november/desember.

Levanger Camping | NAF Camp

Levanger Camping ligger idyllisk til ved sundet i Levanger og har gangavstand til Levanger sentrum, Magneten kjøpesenter, severdigheter, matbutikker og restauranter. Campingplassen er helårsåpen og ha

Levanger Camping – Facebook

DE BESTE campingplassene i Levanger 2023 – Tripadvisor

DE BESTE campingplassene i Levanger 2023 – Tripadvisor

Campingplasser i Levanger: Se anmeldelser fra reisende, bilder og gode tilbud på campingplasser i Levanger, Norge på Tripadvisor.

LEVANGER CAMPING (Norge) – Campingplass – Tripadvisor

LEVANGER CAMPING (Norge) – Campingplass – Anmeldelser – Tripadvisor

Levanger Camping, Levanger: Se 10 reiseanmeldelser, objektive bilder og gode tilbud for Levanger Camping, vurdert som nr. 2 av 3 temaovernattinger i Levanger og vurdert til 3,5 av 5 på Tripadvisor.

Keywords: levanger camping, camping levanger