Julens åpningstider på Kiwi 2017

Julen nærmer seg, og det er viktig å være oppmerksom på åpningstidene til Kiwi i løpet av denne perioden. Kiwi er en populær dagligvarebutikk kjent for sine gode tilbud og brede utvalg. I denne artikkelen gir vi deg en oversikt over åpningstidene for Kiwi butikkene i julen 2017.

Åpningstider julen 2017

For å sikre at du har alt du trenger til jul, er det bra å vite når Kiwi butikkene er åpne i denne tiden av året. Her er oversikten over åpningstidene:

Butikk Åpningstider
Kiwi Aurdal Mandag – fredag: 08:00 – 21:00
Lørdag: 08:00 – 18:00

Vær oppmerksom på at åpningstidene kan variere noe mellom ulike Kiwi butikker rundt i landet, så det kan være lurt å sjekke åpningstidene for din nærmeste butikk spesifikt.

Det er også verdt å merke seg at Kiwi Aurdal har spesifikke åpningstider for julaften, 1. og 2. juledag:

  • Julaften: 08:00 – 12:00
  • 1. juledag: Stengt
  • 2. juledag: Stengt

Dette er viktig å huske på for å planlegge innkjøpene dine til julen.

Kiwi Aurdal

For de som bor i nærheten av Kiwi Aurdal, er det verdt å vite at butikken har utvidede åpningstider i juleuken:

  • 18. – 23. desember: 07:00 – 23:00
  • Julaften og 1. juledag: 08:00 – 12:00
  • 2. juledag: Stengt

Dette gir deg muligheten til å få tak i alt du trenger, selv i siste øyeblikk.

Oppsummering

Å vite åpningstidene til Kiwi butikkene i julen 2017 er viktig for å kunne handle inn alt du trenger til julen. Kiwi Aurdal har jevne åpningstider mandag til lørdag, men spesifikke åpningstider i julehelgen. Husk å sjekke åpningstidene for din nærmeste Kiwi butikk for å være sikker på at du alltid handler med riktig tid i mente. Vi ønsker deg en god julehandel!

Ofte stillede spørgsmål

Hva er Kiwis åpningstider i julen 2017?

Kiwi har ulike åpningstider i julen 2017 avhengig av butikkens beliggenhet. Det er derfor lurt å sjekke nettsiden eller kontakte den aktuelle butikken for å få nøyaktige åpningstider.

Hvor kan jeg finne Kiwi-åpningstidene i julen 2017?

Du kan finne Kiwi-åpningstidene i julen 2017 på Kiwis nettside eller ved å kontakte den nærmeste Kiwi-butikken.

Hva er åpningstidene til Kiwi Aurdal i julen?

For å finne åpningstidene til Kiwi Aurdal i julen, bør du besøke deres nettside eller kontakte butikken direkte for oppdatert informasjon.

Har Kiwi Aurdal spesielle åpningstider i julen?

Kiwi Aurdal kan ha spesielle åpningstider i julen, så det er viktig å sjekke nettsiden eller kontakte butikken for å få oppdatert informasjon.

Er Kiwi Aurdal åpent på julaften?

Åpningstidene for Kiwi Aurdal på julaften kan variere, så det er best å sjekke nettsiden eller kontakte butikken for å få nøyaktig informasjon.

Er Kiwi åpent på første juledag?

Kiwi-butikker har forskjellige åpningstider på første juledag, så det anbefales å sjekke nettsiden eller kontakte den aktuelle butikken for å få oppdatert informasjon.

Har Kiwi spesielle åpningstider i romjulen?

Kiwi-butikkene kan ha spesielle åpningstider i romjulen, så det er lurt å sjekke nettsiden eller kontakte den aktuelle butikken for å få oppdatert informasjon.

Er Kiwi Aurdal åpent på nyttårsaften?

Kiwi Aurdal kan ha spesielle åpningstider på nyttårsaften, så det er lurt å sjekke nettsiden eller kontakte butikken for å få nøyaktig informasjon om åpningstidene.

Hva er åpningstiden til Kiwi i romjulen 2017?

Åpningstidene til Kiwi i romjulen 2017 varierer mellom butikker. For å få nøyaktig informasjon anbefales det å sjekke Kiwis nettside eller kontakte den ønskede butikken direkte.

Har Kiwi Aurdal åpent på helligdagene i julen?

Kiwi Aurdal kan ha spesielle åpningstider på helligdagene i julen, så det er best å sjekke nettsiden eller kontakte butikken for oppdatert informasjon.

Artiklen Julens åpningstider på Kiwi 2017 har i gennemsnit fået 3.7 stjerner baseret på 6 anmeldelser