Gjennomsnittstemperatur og klima på Gran Canaria i januar, februar og desember

Gran Canaria er en av Kanariøyene og er kjent for sitt behagelige klima og vakre strender. Mange mennesker velger å besøke øya i januar, februar og desember for å unnslippe vinterkulden og nyte solen. Her vil vi se på gjennomsnittstemperaturen og klimaet på Gran Canaria i disse månedene.

Januar

I januar er gjennomsnittstemperaturen på Gran Canaria rundt 20-22 grader Celsius. Dette gjør det til et ideelt reisemål for de som ønsker å unngå den kalde vinteren og oppleve mildt vær. Den høyeste temperaturen som er registrert på øya i januar, er rundt 24 grader, mens den laveste temperaturen ligger rundt 16 grader. Det er vanligvis lite nedbør i januar, så du kan forvente solfylte dager og behagelige kvelder.

Februar

I februar er gjennomsnittstemperaturen noe høyere enn i januar og ligger vanligvis mellom 21-23 grader Celsius. Temperaturen kan variere, og den høyeste registrerte temperaturen i februar på Gran Canaria er vanligvis rundt 25 grader. Den laveste temperaturen ligger rundt 17 grader. Februar er også en tørr måned med lite nedbør, og solen skinner vanligvis i løpet av dagen.

Desember

I desember er gjennomsnittstemperaturen på Gran Canaria rundt 19-21 grader Celsius. Temperaturen kan variere, og den høyeste temperaturen som er registrert i desember, er rundt 23 grader. Den laveste temperaturen ligger vanligvis rundt 15 grader. Desember er en tørr måned med lite nedbør, og det er vanligvis mange solfylte dager å nyte på øya.

Klimaet på Gran Canaria

Gran Canaria har et mildt og behagelig klima året rundt på grunn av sin beliggenhet i nærheten av ekvator. Øya har en jevn temperatur gjennom året, med lite temperaturvariasjoner mellom dag og natt. Kystområdene nyter godt av den forfriskende brisen fra Atlanterhavet, som bidrar til å holde temperaturen behagelig selv på varme dager.

Øya har også flere mikroklimasoner på grunn av sin varierte topografi. De sørlige områdene av Gran Canaria er vanligvis varmere og tørre, mens de nordlige områdene er kjent for å være mer fuktige og har litt mildere temperaturer. Det er derfor lurt å undersøke det spesifikke været på det området du planlegger å besøke.

Gran Canaria er et flott reisemål for de som ønsker å nyte solen og varmen, selv i vintermånedene. Med gjennomsnittstemperaturer rundt 20 grader i januar, februar og desember, er øya et populært valg blant nordmenn som ønsker å unnslippe kulden og få en smakebit av sommeren selv i vintermånedene.

Ofte stillede spørgsmål

Hva er gjennomsnittstemperaturen på Gran Canaria i januar?

Gjennomsnittstemperaturen på Gran Canaria i januar er vanligvis rundt 20 grader celsius.

Hva er gjennomsnittstemperaturen på Gran Canaria i februar?

Gjennomsnittstemperaturen på Gran Canaria i februar er vanligvis rundt 21 grader celsius.

Hvordan er klimaet på Gran Canaria?

Gran Canaria har et subtropisk klima med milde vintre og varme somre.

Hva er gjennomsnittstemperaturen på Gran Canaria i desember?

Gjennomsnittstemperaturen på Gran Canaria i desember er vanligvis rundt 19 grader celsius.

Hvordan er været på Kanariøyene?

Været på Kanariøyene er generelt mildt og behagelig året rundt med mange solfylte dager.

Hva er vanntemperaturen på Gran Canaria?

Vanntemperaturen på Gran Canaria varierer avhengig av sesongen, men i januar og februar kan den være rundt 19-20 grader celsius.

Hva er klimaet i Las Palmas på Gran Canaria?

Klimaet i Las Palmas på Gran Canaria er mildt og behagelig året rundt med gjennomsnittstemperaturer på rundt 21 grader celsius.

Hva er gjennomsnittstemperaturen på Kanariøyene i desember?

Gjennomsnittstemperaturen på Kanariøyene i desember er vanligvis rundt 21 grader celsius.

Hva er gjennomsnittstemperaturen på Kanariøyene i januar?

Gjennomsnittstemperaturen på Kanariøyene i januar er vanligvis rundt 20 grader celsius.

Hva er gjennomsnittstemperaturen på Kanariøyene i februar?

Gjennomsnittstemperaturen på Kanariøyene i februar er vanligvis rundt 21 grader celsius.

Artiklen Gjennomsnittstemperatur og klima på Gran Canaria i januar, februar og desember har i gennemsnit fået 3.2 stjerner baseret på 42 anmeldelser