Diy speil med ruter

DIY Speil | diywithbenedictehn – Nouw

21. jun. 2019 — DIY speilet fikk mye oppmerksomhet, og det var veldig gøy! For ikke bare er det billig og lage, det er også enkelt!

Inneholder reklame for Beckers og Linn Wold Hei og god fredag! Siden sist har stuen blitt ny. Ny farge, ny sofa (kjøpt brukt), ny DIY og nytt interiør. Jeg ble utrolig fornøyd med forvandlingen, og dere som følger meg på instagram vet at jeg har slitt veldig med og finne riktig farge til stuen på grunn av lyset. Men den perfekte fargen fant jeg, og jeg har malt med Tundra 572 fra Beckers i ultramatt. Den vakre posteren heter “Vienna” og er fra Linn Wold♥️ Jeg delte det første bildet av den nye stuen på bursdagen min i forrige uke, og herlighet så glad jeg ble for responsen! 😍 DIY speilet fikk mye oppmerksomhet, og det var veldig gøy! For ikke bare er det billig og lage, det er også enkelt! PS! Månedstema i juni er oppbevaring. Jeg er ikke kommet helt i gang der enda, da prosjektene fra mai enda ikke er ferdigstilte 😅 Har jo tross alt laget ny stue og feiret både 17. mai og bursdag! Men prosjektene fra både mai (gjesterom) og juni (oppbevaring), kommer i løpet av sommeren, så stay tuned😍 Tilbake til speilet! For som noen av dere kanskje ser ligner det litt på Nordal Interiør sitt SPIRIT speil. Og det er blant annet det jeg har blitt inspirert av. Jeg digger det industrielle, og tenkte derfor at et DIY speil måtte være perfekt for stuen! Jag funderte en stund på hvordan jeg skulle få speil billigst mulig, og jeg var innom flere løsninger. Jeg endte til slutt med og kjøpe 2 stk GOD MORGON speil fra IKEA, til den nette sum av 700kr (349kr pr speil)🙏🏼 ♡ GOD MORGON (100×96) speil fra IKEA x2 (dette speilet er nå utgått og erstattet med LETTAN ♡ Kryssfinerplate 15 mm ♡ Lekter 30x15mm (justert*) Ramme rundt speil ♡ Furulister 4x10mm, lister limt på speilet ♡ Maling, jeg brukte bare veggmaling ♡ Bordsag/sirkelsag/gjæringssag (må ha mulighet til og kutte 45 grader) ♡ Tec 7 ♡ Limpistol ♡ Håndsag *Når jeg laget skissene av speilet regnet jeg med og bruke 36x11mm lekter. Det er dette som selges hos typisk coop obs bygg etc. Vi bestilte lektene sammen med materialene til ut

DIY Mirror with IKEA mirrors | @benedictehn Speil – Pinterest

DIY Mirror with IKEA mirrors | @benedictehn Speil | diywithbenedictehn | Hus interiør, Interiør design stue, Stue

11. sep. 2014 — DIY Speil. 57 kommentarer … Jeg laget en ramme som var akkurat like stort som speilet, slik at speilet akkurat fikk plass inni rammen.

07.jul.2019 – Inneholder reklame for Beckers og Linn Wold Hei og god fredag! Siden sist har stuen blitt ny. Ny farge, ny sofa (kjøpt brukt), ny DIY og nytt interiør. Jeg ble utrolig fornøyd med forvandlingen, og dere som følger meg på instagram vet at jeg har slitt veldig med og finne riktig farge til stuen på grunn av lyset. Men den perfekte fargen fant jeg, og jeg har malt med Tundra 572 fra Beckers i ultramatt. Den vakre posteren heter “Vienna” og er fra Linn Wold♥️ Jeg delte det første bildet av den nye stuen på bursdagen min i forrige uke, og herlighet så glad jeg ble for responsen! 😍 DIY speilet fikk mye oppmerksomhet, og det var veldig gøy! For ikke bare er det billig og lage, det er også enkelt! PS! Månedstema i juni er oppbevaring. Jeg er ikke kommet helt i gang der enda, da prosjektene fra mai enda ikke er ferdigstilte 😅 Har jo tross alt laget ny stue og feiret både 17. mai og bursdag! Men prosjektene fra både mai (gjesterom) og juni (oppbevaring), kommer i løpet av sommeren, så stay tuned😍 Tilbake til speilet! For som noen av dere kanskje ser ligner det litt på Nordal Interiør sitt SPIRIT speil. Og det er blant annet det jeg har blitt inspirert av. Jeg digger det industrielle, og tenkte derfor at et DIY speil måtte være perfekt for stuen! Jag funderte en stund på hvordan jeg skulle få speil billigst mulig, og jeg var innom flere løsninger. Jeg endte til slutt med og kjøpe 2 stk GOD MORGON speil fra IKEA, til den nette sum av 700kr (349kr pr speil)🙏🏼 ♡ GOD MORGON (100×96) speil fra IKEA x2 (dette speilet er nå utgått og erstattet med LETTAN ♡ Kryssfinerplate 15 mm ♡ Lekter 30x15mm (justert*) Ramme rundt speil ♡ Furulister 4x10mm, lister limt på speilet ♡ Maling, jeg brukte bare veggmaling ♡ Bordsag/sirkelsag/gjæringssag (må ha mulighet til og kutte 45 grader) ♡ Tec 7 ♡ Limpistol ♡ Håndsag *Når jeg laget skissene av speilet regnet jeg med og bruke 36x11mm lekter. Det er dette som selges hos typisk coop obs bygg etc. Vi bestilte lektene sammen med materialene til ut

DIY Speil – Stine Skoli – Blogg.no

Stine Skoli – DIY Speil

Lys opp, forstørr og endre stemningen i hjemmet med speil! Vi viser deg hvordan du kan skape en trendy speilvegg med små og enkle midler.

Lag din egen speilvegg – Rusta

Rusta – Lag din egen speilvegg

15. jan. 2023 — Finn speilet hos IKEA til 129 kr. for 4 stk. her. … og den lyse rottingen med denne DIY-oppskriften, som du kan se i sin helhet her.

Speil skaper

17 fantastiske IKEA-hacks som du bør kjenne til – Bo Bedre

17 IKEA-hacks som du bør kjenne til | Bo-bedre.no

28. apr. 2013 — Slik gjør du: Lag speil med ramme på 1-2-3. Før og etter: Med selvlaget speil …

Enkle IKEA-møbler kan raskt forvandles til flotte og unike design. Vi gir deg de 17 beste IKEA-tipsene!

Ikea hack! Oppgrader speilet med Gorilla Monteringstape …

Gjør det selv: Slik lager du speil med ramme

DIY speilramme. Rammeeksempel. Et speil er en integrert del av interiøret i hvert hjem. … En egenprodusert ramme gir speilet et originalt utseende.

Slik gjør du: Lag speil med ramme på 1-2-3.

Gjør det selv: Slik lager du speil med ramme – Dinside

75 ideer: gjør-det-selv-speilramme på bildet

19. jun. 2019 — DIY speil dekor: 10 master klasser og 50 bilder … En slik “rute av vinduer” vil forlenge rommet og ytterligere lyse det. Speil over peisen …

Speilramme: materialvalg og monteringsmetoder. DIY-dekor og designideer. Master klasser i produksjon.

75 ideer: gjør-det-selv-speilramme på bildet

10 ideer dekor gammelt speil

Utførlige og enkle verksteder på dekorasjon av speil med egne hender: tre, folie, papir, blonder og stoff. Hvordan dekorere et speil med improviserte materialer

Keywords: diy speil med ruter