Den perfekte gaven til den håpløse romantikeren

De fleste internetthandlere tilbyr i dag et bredt spekter av forskjellige fraktmetoder. En som er veldig populær akkurat nå er pakkebutikken, så du kan hente bestillingen selv på et tidspunkt du ønsker. Leveringsmetoden er derfor virkelig smart, og typisk til og med den mest prisbevisste leveringsløsningen.

Du kan også vurdere å få det levert til der du bor eller til din jobbadresse. Fraktalternativet viser seg noen ganger å være litt dyrere, men til og med ultra uproblematisk. Den rimeligste løsningen vil imidlertid alltid være at du henter varene selv, men dette er betinget av at du er i nærheten av nettbutikkens adresse.

Fraktperioden er selvsagt ekstremt viktig når vi trenger produktene med et øyeblikks varsel, så det er derfor relativt hensiktsmessig å sjekke estimert leveringstid for det aktuelle produktet.

Mange e-bedrifter tilbyr dag-til-dag levering på flere produkter, som tross alt er betinget av at bestillingen er gjennomført før avtalt tid, med tanke på at de har utsikter til å kunne få din nytt produkt sendes før emballasjepersonalet har fri.

Flere nettbutikker lover gratis frakt, men vanligvis er dette betinget av at du kjøper for en bestemt pris. Alternativt bør du ta den mest prisbevisste typen frakt, som – uansett om du bor i nærheten av Kolding, Nykøbing Falster eller Skjern – er å få fraktselskapet til å levere pakken til et utleveringssted.

Enkeltbutikker på nettet tilbyr gratis frakt

Det er ganske enkelt for vanlige dødelige å finne de beste prisene blant ulike utsalgssteder på nettet, og i sin tur har flere internettsteder funnet selv i nød for å tvinge prisene på varene sine – for juniorer, og samtidig også for kvinner og menn – kolossalt, og til og med noen ganger tilby gratis frakt.

Det kan imidlertid fortsatt være lønnsomt å utforske en rekke nettbutikker etter rabattkoder før du legger inn bestillingen, slik at du er godt informert om å anta den rimeligste prisen.

Man skal tross alt ikke glemme at dersom en e-butikk selger varene sine for en salgspris som kan virke ekstraordinært lav, bør dette ofte være en indikasjon på en uredelig nettbutikk. Å handle med kort er tross alt en del av en ordning som dekker folk mot bedragerske internettselskaper.

Generelt anbefaler vi kortkjøp eller betaling med mobiltelefonen. Som et alternativ kan du benytte et avbetalingstilbud fra for eksempel ViaBill i tilfelle du ser en fordel i å hedre pengene over lengre tid.

Før noen bestiller fra et nettselskap må du i utgangspunktet gå gjennom e-butikkens vilkår, men dette er utvilsomt lite spennende.

Et annet alternativ kan kanskje være å se nærmere på om nettbutikken er koblet til e-merket, for dette skal være et signal om at nettbutikken opererer i henhold til gjeldende dansk lovgivning, og at e-handel overvåkes ofte av eksperter som er godt kjent med gjeldende regelverk. Du tilbys også muligheten til å bli assistert dersom du opplever problemer med bestillingen din.

I tillegg foreslår vi at kunden er nøye med de mest aktuelle vilkårene som kan påvirke bestillingen, som for eksempel hvilken byttepolicy selskapet garanterer. I den forbindelse er det like viktig at du alltid oppbevarer kjøpsbekreftelsen, slik at du senere skal kunne vitne om din bestilling, uansett om du er ute etter produkter til kvinne eller mann.

Vi anbefaler at du undersøker nettbutikkens anmeldelser

Trustpilot genererer relativt pålitelige sjanser til å undersøke et lengre utvalg av tidligere forbrukeres refleksjoner, og på grunn av dette anbefaler vi at du tolker internettselskapets vurderinger før du kjøper.

Facebook gir deg lignende alltid utmerkede løsninger for å få et inntrykk av e-handelens popularitet. I tillegg møter vi en rekke nettbutikker som gir kundene mulighet til å skrive ned en vurdering av sin kjøpsopplevelse, som også kan brukes til å vurdere kundetilfredshet.

Nettstedet vårt er finansiert av reklame. Vi har et nært samarbeid med flere nettbutikker siden vi markedsfører butikkenes produkter, og tar betaling dersom en av besøkende på nettsiden vår gjennomfører en transaksjon.

Kunnskap om produkter og nettbutikker oppdateres ofte, men vi forbeholder oss retten til rettelser som kan ha blitt implementert siden siste oppdatering av dataene som ble brukt.