Bud camping

Bud camping: Forside

Forside – Bud camping

Om du bor i en av våre fine hytter, kommer med bobil, campingvogn eller telt så gleder vi oss til å ta godt imot deg på vår campingplass med moderne fasiliteter …

Bud Camping – Visit Norway

Bud Camping | Camping | Bud | Norway

Hyttene Det er 4 ulike standarer på hyttene. Fra enkel til nybygd campinghytte til hytter med panoramautsikt. Sistnevnte har plass til åtte personer og er fult utsstyrt med alle fasiliteter, tre soverom med dobbeltsenger og to med familiekøye. Bod med stor fryseboks og stor terrasse. De enkle hyttene er uten vann, men nybygde og har enten køyeseng eller skuffeseng. Kjøkken med koketopp, kaffemaskin og utstyr. To lenestoler og bord og liten platt med hagemøbler. Nær sanitarannlegg Mikrohusene er under oppføring i 2022 og har alt du trenger på liten flate. Stue med sofa og tv, kjøkken med koketopp og oppvaskmaskin, køyesenger og bad med toalett og dusj. Bobilplass har stor plass til mange biler og vogner ingen reserverte plasser enda, men det kommer. Mange fine teltplasser spredt på campingplassen med nydelig havutsikt. Båtuleie og Bud camping er en registrert fiskecamp og kan hjelpe om det trengs. Ellers gratis wifi og åpen resepsjon i høysesong.

Bud Camping – Campingportalen.no

Bud Camping – Facebook

BUD CAMPING (Norge) – Campingplass – anmeldelser og …

BUD CAMPING (Norge) – Campingplass – anmeldelser og prissammenligning – Tripadvisor

Bud Camping, Bud: Se reiseanmeldelser, 27 objektive bilder og gode tilbud for Bud Camping, vurdert som nr. 2 av 4 temaovernattinger i Bud og vurdert til 5 av 5 på Tripadvisor.

Bud Camping, Bud, More og Romsdal, Norge

Bud Camping, Bud, More og Romsdal, Norge – MT Campings Noorwegen

Velholdt camping med campingplasser både på grus og gress, og med utsikt over sjøen og fjellene rundt. Flott beliggenhet mellom Molde og den spektakulære Atlanterhavsveien.

Keywords: bud camping, camping bud, bud camping hustadvika, bud camping til salgs, bud camping booking