Bogstad camping

Camping i Oslo | hytter nær Oslo sentrum | Topcamp Bogstad

Camping i Oslo | hytter nær Oslo sentrum | Topcamp Bogstad – Oslo | Topcamp

Camping og hytter i Oslo, kun 15 minutter fra Oslo sentrum. Tidligere Bogstad Camping. Buss rett utenfor porten. Storbyferie og campingferie i ett – nær …

Camping og hytter i Oslo, kun 15 minutter fra Oslo sentrum. Tidligere Bogstad Camping. Buss rett utenfor porten. Storbyferie og campingferie i ett – nær badestrand og golfbane, rett ved Nordmarka og turterreng.

Topcamp Bogstad – Oslo

Overnatting i Topcamp Bogstad – Oslo, Hytter, Campingplasser og Leiligheter, Topcamp Bogstad, Oslo, Nær innsjø, Naturområde, Lekeområde

Oversikt-Topcamp Bogstad tilbyr en unik kombinasjon av nærhet til natur og friluftsliv med lett tilgang til Oslos rike tilbud av severdigheter, aktiviteter, kultur, restaurant, uteliv og shopping. Idylliske, landlige og parkmessige omgivelser med kort vei til badeplass og flott turterreng ved Bogstadvannet, Bogstad Gård og Nordmarka som nærmeste naboer. Samtidig kun 15 minutter med bil til Oslo sentrum, og busser rett utenfor porten.

Topcamp Bogstad Camping | Camping | Oslo – Visit Norway

Topcamp Bogstad Camping | Camping | Oslo | Norway

Helårsåpne Bogstad Camping ligger landlig og naturskjønt til ved grensen til Nordmarka, kun et kvarter med bil eller en halvtimes kollektivreise til byen. Bussholdeplassen rett utenfor har direkte forbindelse til sentrum. Bobiler, campingvogner, telt og hytter i Oslo Norges største campingplass har oppstillingsplass for ca. 800 enheter, hvorav 300 er caravanplasser med strømtilkopling og 38 er spesielt tilpasset for bobiler. Hytter til leie Bogstad har 56 hytter i forskjellig størrelser og standard. Alle har TV, 36 av dem er vinterisolerte, 17 har innlagt dusj og toalett og 19 er sommerhytter. Fasiliteter og rekreasjon Bogstad har to sanitæranlegg, felleskjøkken, sandvolleyball, lekeplass, minihus-grend og hoppepute. Det er fem minutters gange til idylliske Bogstadvannet med strand og badebrygge. Alpinbakken Oslo Vinterpark ligger tre kilometer unna, og det går lysløype for langrenn gjennom campingplassen rett inn til Nordmarkas løypenett. Bensinstasjon og butikk rett ved siden av. Gratis wifi for alle gjester på deler av området. Du finner oppdatert informasjon om priser på Bogstad Campings nettsider. 

Campingplass: Topcamp Bogstad Oslo – Camping.no

Camping.no – Campingplass: Topcamp Bogstad Oslo

Topcamp Bogstad – Oslo (Campingplass) (Norge)

Topcamp Bogstad – Oslo (Oslo) – oppdaterte priser for 2023

Topcamp Bogstad – Oslo ligger 10 km fra Sognsvann, og tilbyr innkvartering med gratis WiFi og avgiftsfri privat parkering.

TOPCAMP BOGSTAD (Oslo, Norge) – Campingplass

TOPCAMP BOGSTAD (Oslo, Norge) – Campingplass – anmeldelser og prissammenligning – Tripadvisor

Topcamp Bogstad, Oslo: Se 179 reiseanmeldelser, 82 objektive bilder og gode tilbud for Topcamp Bogstad, vurdert som nr. 29 av 70 temaovernattinger i Oslo og vurdert til 3 av 5 på Tripadvisor.

Keywords: bogstad camping, bogstad camping oslo, bokstad camping, bogstad camping & turistsenter