Altinn statens vegvesen

Få tilgang til tjenester via Altinn – Statens vegvesen

Få tilgang til tjenester via Altinn | Statens vegvesen

Du kan bruke tjenester fra Statens vegvesen på Din side på vegne av en virksomhet. Det forutsetter at du har fått tilgang til tjenestene i Altinn.

Dine kjøretøy – Altinn

Altinn – Dine kjøretøy

E-post: TK-tjenester@vegvesen.no. Telefon: 22 07 30 00. Annen kontaktinfo: www-admin@vegvesen.no (tilbakemeldinger på vegvesen.no/dinside).

Salgsmelding (kjøretøy) (NA-0232) – Altinn

Altinn – Salgsmelding (kjøretøy)

Epost: TK-tjenester@vegvesen.no. Telefon: 22 07 30 00. Annen kontaktinfo: www-admin@vegvesen.no (tilbakemeldinger på vegvesen.no/dinside). Søk etter innhold.

Brukerveiledning – Skatteetaten

Brukerveiledning

Skatteetaten samarbeider med Statens vegvesen om en selvbetjent digital løsning hvor registrering av salgsmelding, omregistrering av kjøretøy samt beregning og …

Presentasjon av Altinn Studio med konkrete eksempler fra …

Altinn digitalisering

4. apr. 2022 — I webinaret vil vi fortelle hva Altinn Studio er og hva som er tilgjengelig av funksjonalitet i løsningen. Statens vegvesen og Digitale …

I webinaret vil vi fortelle hva Altinn Studio er og hva som er tilgjengelig av funksjonalitet i løsningen. Statens vegvesen og Digitale Helgeland har begge benyttet løsningen i sin digitale tjenesteutvikling og deler sine erfaringer.

Svar på oppkjøringsresultat – Ung.no

6. des. 2022 — … tilsendt på Altinn samt at du vil få en sms med informasjon om bestilling av førerkort om de bestod prøven. Hilsen Statens vegvesen i …

Statens vegvesen – regjeringen.no

14. mar. 2016 — Høringssvar: Forslag til langsiktig strategi for Altinn. Vi viser til brev datert 11. desember 2015 vedr. ovennevnte. Statens vegvesen.

Presentasjon av Altinn Studio med konkrete … – Digdir

Presentasjon av Altinn Studio med konkrete eksempler fra Statens Vegvesen og Digitale Helgeland | Digdir

I webinaret vil vi fortelle hva Altinn Studio er og hva som er tilgjengelig av funksjonalitet i løsningen. Statens vegvesen og Digitale Helgeland har begge …

I webinaret vil vi fortelle hva Altinn Studio er og hva som er tilgjengelig av funksjonalitet i løsningen. Statens vegvesen og Digitale Helgeland har begge benyttet løsningen i sin digitale tjenesteutvikling og skal dele sine erfaringer.

a list of online services and registers for people in Norway

logginn.no

Altinn. Skattemelding og drøssevis av offentlige skjemaer, … https://altinn.no/ … boligdata fra kartverket, motorvogndata fra Statens Vegvesen, osv.

Keywords: altinn statens vegvesen