Åpta camping

Camp Åpta – eies og drives av NMS

Nyt late dager og bølgeskvulp på vår koselige campingplass. Overbygd svømmebasseng for de litt … Åpta camping og misjonssenter er da et historisk navn.

eies og drives av NMS

Camp Åpta | Camping | Farsund – Visit Norway

Vi ligger idyllisk til innerst i Åptafjorden, i Farsund kommune i Vest-Agder. Med sandstrand, båthavn, basseng, turløyper og en koselig campingplass er …

Vandrerhjem Camp Åpta (Norge Farsund) – Booking.com

Camp Åpta er et overnattingssted som ligger i Farsund, 300 meter fra Ofte, og har en hage, avgiftsfri privat parkering, et privat strandområde og…

Camp Åpta – Facebook

Åpta Camping i Farsund i Vest Agder-regionen

Åpta Camping & Hostel – Farsund, Norge priser og …

Åpta Camping & Hostel – Farsund, Norge priser og gjesteomtaler – Planet of Hotels

Åpta Camping & Hostel Farsund, Norge. Sammenlign de beste overnattingsmulighetene med vår katalog. De billigste overnattingsmulighetene finner du bare hos oss. Med reservasjoner på planetofhotels.com kan du være sikker på turen.

Åpta Camping Og Misjonssenter – Campio.no – Find and book …

Åpta Camping Og Misjonssenter – Campio.no – Find and book camping

Vi ligger idyllisk til innerst i Åptafjorden, i Farsund kommune i Vest-Agder. Med sandstrand, båthavn, basseng, turløyper og en koselig campingplass er stedet velegnet for ferie, kurs, konferanser, menighetsturer og leirer. Her kan barna boltre seg trygt omkring og de voksne kan nyte roen.Vi ligger 5 minutter fra E39. Farsund, Kvinesdal, Lyngdal og Flekkefjord er bare en kort kjøretur unna.Hele sommersesongen har vi egne miljøarbeidere som jobber for at barna skal ha det topp. Hver dag er det morgensamling og ulike aktiviteter på dagtid for små og store.Lek, glede, båtliv, ro, natur, sommer, camping, auksjon, møter og festivaler er bare noe av det du kan oppleve på Åpta Camping og Misjonssenter.Åpta Camping og Misjonssenter eies og drives av Det norske Misjonsselskap (NMS), en selvstendig misjonsorganisasjon innenfor Den norske Kirke. NMS har et internasjonalt engasjement i Afrika, Sør-Amerika, Asia og Europa. Stedet er velegnet for ferie, kurs, konferanser, menighetsturer og leirer. Det leies også ut til enkeltpersoner. Vi har også en stor campingplass.

Keywords: åpta camping